Om os


Velkommen til Gilleleje Fitness Centers hjemmeside. Her er lidt information om hvem vi er, hvad vi står for og hvad vi tilbyder.

Vi tilstræber at skabe rammerne om de bedste fitnessmuligheder i Gilleleje, dette vil vi opnå således:

 

      - Med vores omfattende holdplan, har vi flest hold her i området.

      - Centeret er altid bemandet, klar med vejledning og hjælp.

      - Vi har de længste åbningstider, og holder åbent ALLE dage.          

      

Alle må træne og dyrke motion her, også helt unge under 15 år. Vi forbeholder os dog ret til at personer under 15 år skal modtage vores vejledning, i korrekt træningteknik og -intensitet i forhold til alder.  

 
I Gilleleje Fitness mener vi, at træning og motion er for alle - hele livet igennem.

Vores udgangspunkt er, at motion skal være sjovt og ikke bare noget der skal overstås. Det skal i stedet være noget man ser frem til. For at sikre dette er det vigtigt for os at tilbyde dygtige inspirerende instruktører, det bedste udstyr på markedet og lækre omgivelser. Hos os er kvaliteten i højsædet – uden at det koster en formue.

Som medlem vælger du selv hvad du har lyst til at træne, da alt er inkluderet. Du kan veksle mellem styrketræning, kredsløbstræning eller holdtræning, som du ønsker. Velvære før, under og efter træning er noget vi vægter højt i Gilleleje Fitness. Nyd en kop kaffe i vores hyggehjørne inden træning eller tag en afslappende tur i saunaen efter spinning. Vores mål er, at skabe en hyggelig, afslappet og rar stemning hvor god træning i samvær med andre er i fokus.

Hos os er god personlig betjening og instruktion alfa og omega. Det skal sikre den enkelte den rigtige træning og et godt træningsresultat i Gilleleje Fitness.

Vi ses i Gilleleje Fitness. 

 

 

Nyheder